Grondwerken omgeving Lage Mierde

Zand nodig?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Heeft u als particulier of als bedrijf grondstoffen nodig? Van Avendonk Verhuur levert alle soorten grondstoffen voor uw verbouwing! Denk hierbij aan zand, menggranulaat en cement. Zand komt in meerdere vormen voor en wij bieden dan ook een groot assortiment.

Soorten zand

Wij leveren verschillende soorten zand voor uw verbouwing, renovatie of nieuwbouw. Denk hierbij aan:

  • Metselzand is zand dat wordt toegepast bij het metselen. Het is enorm sterk en hard.
  • Vloerenzand is een zandsoort die grof is. Vloerenzand kan gebruikt worden voor de productie van betonmortel, maar ook bij cementdekvloeren.
  • Bij grindzand is het zand en grind al voorgemengd. Hiermee kan beton worden gemaakt waaraan geen eisen zijn gesteld.
  • Brekerzand is een grof zandsoort dat vooral wordt gebruikt bij het invoegen van straatwerk. Het zand zorgt voor een stabiele straatlaag.
  • Ophoogzand is erg goedkoop en eenvoudig. Het zand wordt gebruikt bij het ophogen van bepaalde oppervlaktes.

Zand afnemen

Bij het afnemen van uw zand, kunt u terecht op onze werf om de grondstoffen op te halen. Bent u niet in de mogelijkheid om het zand zelf op te halen? Dan bieden wij de mogelijkheid om het te leveren op een locatie naar keuze. Uw zand wordt los gestort of geleverd in big bags. Wilt u graag meer informatie over een of meerdere grondstoffen en bent u nieuwsgierig naar de bezorgmogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Big bag voor zand

Om uw zand op een makkelijke en compacte manier te vervoeren, gebruiken wij big bags. Dit zijn grote zakken van kunststof waar een heleboel in kan. Een big bag is ook bedoeld om zware grondstoffen of materiaal gemakkelijk te vervoeren. Op deze manier is uw zand binnen no time geleverd.

Interesse in zand of andere grondstoffen?

Heeft u interesse in zand of andere grondstoffen die wij leveren? Neem dan gerust contact met ons op om meer te weten te komen over onze tarieven, dienstverlening en mogelijkheden. Wij informeren u graag over onze werkwijze.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Opmerkingen voor dit bericht zijn gesloten.