Website Avendonk

We zijn in de lucht!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Waar we tijdens onze dagelijkse werkzaamheden vooral aan de grond werken, is er wel degelijk sprake van ons in combinatie met lucht. Onze nieuwe website is namelijk gelanceerd en dus in de lucht! Een leuk nieuwtje, waar we natuurlijk graag wat tekst en uitleg bij geven. Hoewel onze website zeer compleet en volledig is, is het toch altijd leuk om er wat extra aandacht aan te schenken en dat doen we dan ook graag in deze blog!

Een website is in vele opzichten een belangrijk communicatiemiddel. Het biedt u als (potentiële) klant de gelegenheid om alvast meer informatie in te winnen over ons en onze werkzaamheden. Behalve praktische informatie over onze werkzaamheden en diensten, vindt u er ook (nuttige) recensies terug van klanten en bedrijven die u voor gingen. Maar daarnaast vindt u er ook foto’s terug van eerder gerealiseerde projecten, zodat u een nog beter idee krijgt van onze werkzaamheden en mogelijkheden.

Op onze website vindt u alles terug over ons bedrijf, onze mogelijkheden in het leveren van zand & cement, het verhuur van onze machines en containers én onze werkzaamheden in grondverzet. Genoeg te lezen en te leren dus. Maar uiteraard lichten wij ook altijd graag persoonlijk en uitgebreid onze mogelijkheden aan u toe. Op onze website staan alle contactgegevens vermeld en we bieden u zelfs de mogelijkheid om teruggebeld te worden op uw verzoek. Tot snel![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2438″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Opmerkingen voor dit bericht zijn gesloten.