Ons aanbod in machineverhuur

Tuinfrees huren voor uw tuin

Wilt u de grond van uw tuin of moestuin bewerken? Dan is het handig om een tuinfrees te huren. Alleen met een schep komt u er niet. Met behulp van een tuinfrees wordt de ondergrond omgespit en klein gemaakt. Op deze manier is het ook makkelijk om onkruid te verwijderen en mest te mengen met de grond. Zo kunt u gemakkelijk de grond bewerken voor het aanleggen van een nieuw gazon of een moestuin.

Grond frezen

Het frezen van uw tuin door een tuinfrees is minder tijdrovend dan andere methodes. Met een tuinfrees krijgt u een mooi oppervlak dat eenvoudig te bewerken is. Ook worden onkruidresten stukgemaakt en komt er extra lucht in de aarde. De grond komt zo los te zitten zodat het vruchtbaar en zaaibaar zal zijn. Let er wel op dat u bij het frezen alleen de bovenlaag freest. Als u te diep gaat, is het mogelijk dat de grond later zal inzakken.

Wat te doen na het frezen?

Nadat de grond gefreesd is, is het belangrijk om eerst vrijgekomen stenen en wortels te verwijderen. Op deze manier wordt de grond egaal geharkt.

Tuinfrees huren?

De verhuur van een tuinfrees is gemakkelijk, want kostbare apparatuur zelf aanschaffen is onhandig voor eenmalig gebruik. Op jaarbasis zult u waarschijnlijk niet vaak een tuinfrees nodig hebben. Heeft u interesse in het huren van een tuinfrees? Neem dan gerust contact met ons op! Bij Van Avendonk Verhuur vertellen we u graag meer over het gebruik van de tuinfrees en de mogelijkheden.

Opmerkingen voor dit bericht zijn gesloten.