Ons aanbod in machineverhuur

Trilplaat voor uw verbouwing

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Staan er binnenkort rigoureuze veranderingen op de planning voor uw tuin of huis? En bent u van plan om zelf alles te regelen van A tot Z? Overweeg dan eens om een trilplaat bij ons te huren voor de bestrating van uw tuin, oprit of parkeerterrein. Daarnaast hebben wij ook andere machines in het assortiment, zoals minigravers, aanhangwagens, containers en steigers.

Verhuren trilplaat

Heeft u besloten om zelf aan de slag te gaan in uw tuin? Dat is heel knap van u! Om uw verbouwing goed en soepel te laten verlopen, is een goede voorbereiding van groot belang. Bent u van plan om bestrating, kunstgras of gras(zoden) te plaatsen? Dan is het belangrijk dat de ondergrond wordt aangetrild om de oppervlakte vlak te maken en te verdichten. Op deze manier zakt de grond niet door. Gaat u sierbestrating aanleggen in uw tuin? Dan heeft u genoeg aan een lichte trilplaat. Gaat u een oprit aanleggen? Dan is het verstandig om een iets zwaardere trilplaat te gebruiken, omdat uw auto zwaarder is. Wilt u een volledige weg aanleggen? Dan heeft u de zwaarste trilplaat nodig, zodat de weg goed verdicht is, lang meegaat en niet verzakt.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in het huren van een trilplaat? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunt u ook andere machines huren, zodat uw verbouwing naar wens verloopt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Opmerkingen voor dit bericht zijn gesloten.