Trilplaat verhuur bij Van Avendonk Verhuur

Welkom bij Van Avendonk Verhuur! Wij zijn uw familiebedrijf in de verhuur van diverse machines en containers. Behalve deze hele handige machines, zoals gravers, en containers, kunt u bij ons ook terecht voor de verhuur van een trilplaat.

Wanneer is de verhuur van een trilplaat nodig?

Hebt u besloten om de handen uit de mouwen te steken in de tuin? Een goed voornemen! Zoals bij veel zaken van toepassing is, is een goede voorbereiding het halve werk. Staan er rigoureuze veranderingen op de agenda in de tuin, zoals bestrating, gras(zoden) of kunstgras plaatsen? Dan is het belangrijk dat de ondergrond, het zandbed, wordt aangetrild om het vlak te maken en te verdichten. Gaat u sierbestrating aanleggen in de tuin, dan hebt u genoeg aan een lichte trilplaat. Wanneer u een oprit gaat aanleggen voor een auto is een iets zwaardere trilplaat voor het verdichten nodig. Wilt u een volledige klinkerweg aanleggen, dan hebt u de zwaarste trilplaten nodig. Doordat de weg zoveel te lijden heeft is het belangrijk om het grondmengsel heel goed te verdichten, zodat de weg niet verzakt en lang mee gaat.

Wat bieden wij allemaal naast de verhuur van een trilplaat?

Een trilplaat is niet het enige wat wij binnen ons assortiment in verhuur hebben. Naast een goede trilplaat kunt u bij ons bijvoorbeeld ook een minigraver huren, als u toch in de tuin aan de slag gaat. Maar behalve werkzaamheden in de tuin met een trilplaat, kunt u ook kiezen voor machines die u nodig hebt voor andere werkzaamheden in of om huis. Niet alleen als particulier kunt u bij ons terecht voor de verhuur van een trilplaat. Binnen ons klantenbestand zijn ook genoeg bedrijven te vinden. Niet ieder bedrijf heeft de juiste apparatuur of machines in huis, dus bent u zakelijk op zoek naar de verhuur van een trilplaat of andere machines? Ook dan staan wij u graag bij!