Sloopwerken in Lage Mierde en omgeving

Sloopwerken in Lage Mierde en omgeving

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat u helpt bij uw sloopwerkzaamheden? Of het nu om grote of kleine klussen, een totale sloop of een renovatiesloop gaat, bij Van Avendonk bent u verzekerd van de juiste aanpak!

Geschikt materiaal voor elke klus!

Zonder goed materiaal is het erg lastig om te kunnen slopen. Gelukkig hebben wij de beste machines in huis om u uitstekend te helpen bij uw sloopwerken. We bieden zowel minigravers als grote kranen aan, zo hebben we altijd de perfecte machine voor elke klus! U kunt onze hulp altijd inschakelen bij uw sloopwerkzaamheden, groot of klein.

Professioneel advies

Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor sloopwerkzaamheden. Ons team bestaat uitsluitend uit experts en informeren u graag over de benodigdheden en de juiste aanpak bij bijvoorbeeld het storten van betonvloeren, het egaliseren van de grond voor de bestrating of het plaatsen van sleufsilo’s.

Hulp inschakelen bij uw sloopwerken

Bij Van Avendonk bent u verzekerd van de beste hulp bij uw sloopwerken aan uw badkamer, keuken, schuur of woning. Wij zijn het aanspreekpunt van de Kempen bij de verhuur van diverse machines, maar daarnaast verzorgen wij ook graag al uw grond- en sloopwerken. Ook voor cement en zand bent u bij ons aan het juiste adres.

Persoonlijk advies

Wij zijn een familiebedrijf waar persoonlijk advies centraal staat. We verhuren niet alleen diverse machines, maar voorzien u ook graag van een persoonlijk en deskundig advies op maat. Wij zijn altijd nauw betrokken bij al onze projecten. Zo realiseren we altijd projecten van de hoogste kwaliteit!

Onze hulp inschakelen?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden, wilt u graag een persoonlijk advies of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Opmerkingen voor dit bericht zijn gesloten.