Renovatie tuin

Renovatie tuin

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Een tuin is gemiddeld eens per tien jaar toe aan een renovatie. Het kan zo zijn dat uw tuin niet meer past bij uw wensen of uw tuin verwaarloosd is. Van Avendonk Verhuur weet als geen ander welke aspecten van belang zijn bij het realiseren van een renovatie. Denk hierbij aan een container, machineverhuur, grond- en sloopwerken of materiaal, zoals cement en zand.

Tuinafval

Bij de renovatie van uw tuin is het handig om een container te huren. Op deze manier kunt u eenvoudig alle puin in de container laden, zodat u niet meerdere keren naar de milieustraat hoeft te gaan. Een container is een must bij elke renovatie, maar niet iedereen denkt hier altijd aan. Vergeet dit dus niet! Het bespaart u een hoop gedoe.

Machineverhuur

Bij ons kunt u ook terecht voor machineverhuur. Op deze manier kunt u gemakkelijk uw klussen afronden. Laat u gerust adviseren door onze ervaren professionals. Zij zorgen voor een advies en vrijblijvende informatie om u verder te helpen.

Zand en cement

Voor de opknapbeurt van uw tuin heeft u waarschijnlijk zand en cement nodig voor bepaalde werkzaamheden. U kunt bij ons uitstekend terecht voor deze grondstoffen. Wij begrijpen dat u niet altijd het juiste vervoer heeft voor het transport van de grondstoffen. Daarom kunnen wij in overleg met u de grondstoffen bij u op locatie te brengen.

Grond- en sloopwerken

Wij kunnen uw sloopwerken vakkundig en professioneel uitvoeren. Wilt u uw gehele schuur renoveren? We staan altijd voor u klaar!We zorgen graag voor eenverbouwingsplan voordat wij aan de slag gaan. Daarna vindt de uitvoering plaats die onze werknemers professioneel uitvoeren.

Opknapbeurt nodig voor uw tuin?

Heeft uw tuin een opknapbeurt nodig? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij adviseren u graag verder over de benodigde materialen en grondstoffen, zodat uw tuin binnen no time is opgeknapt![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Opmerkingen voor dit bericht zijn gesloten.