aanhangwagen

Ideaal voor puin: Een aanhangwagen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Heeft u binnenkort een grote opknapbeurt aan uw tuin of woning? Dan is het handig om alle rommel gemakkelijk op te slaan en te vervoeren. Wij zorgen graag voor uw gemak bij kleine en grote verbouwingen of renovaties. Daarom verhuren wij aanhangwagens, zodat uw verbouwing soepel verloopt.

Verhuurspecialist aanhangwagen

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van verschillende machines en grondstoffen voor alle soorten verbouwingen. U kunt hierbij denken aan grondverzetmachines, trilplaten, steenknippers, steigers en aanhangwagens. Deze machines kunnen gebruikt worden bij het opknappen van uw tuin, het verbouwen van uw woning en/of het opruimen van uw pand of kantoorruimte.Bij verbouwingen is het handig om een aanhangwagen te huren, zodat uw rommel gemakkelijk vervoerd kan worden. Het is namelijk niet handig en fijn om alle troep te vervoeren in de kofferbak van uw auto. Daarnaast is het aanschaffen van een aanhangwagen een flinke investering.

Tarieven aanhangwagen

Onze tarieven voor het huren van een aanhangwagen zijn erg aantrekkelijk. Daarnaast zijn de aanhangwagens in prima staat, zodat u ook zwaardere spullen, zoals meubels kunt vervoeren bij een verhuizing. Kortom, aanhangwagens zijn ideaal bij alle verbouwingen en renovaties!

Huur nu een aanhangwagen!

Heeft u interesse in het huren van een aanhangwagen? Huur dan snel een aanhangwagen van prima kwaliteit bij Van Avendonk Verhuur! Op deze manier bespaart u kosten en hoeft u geen aanhangwagen aan te schaffen voor een eenmalige opknapbeurt. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze professionals helpen u graag verder bij de keuze van de juiste aanhangwagen voor een prachtig eindresultaat.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Opmerkingen voor dit bericht zijn gesloten.