egaliseren

Het egaliseren van de ondergrond

Bent u als zakelijke klant van plan om binnenkort een nieuw oprit, parkeerplaats of bedrijfshal aan te laten leggen? Van Avendonk Verhuur heeft jarenlange kennis en ervaring in machineverhuur en grond- en sloopwerken. Voor het bestraten van het parkeerterrein is het belangrijk om de ondergrond te laten egaliseren, zodat de bestrating recht blijft liggen. Als u de ondergrond niet egaliseert, kunnen er kuilen en bulten ontstaan op het parkeerterrein. En dat willen we graag voorkomen.

Minigravers voor elke klus

Voordat u uw parkeerterrein of bedrijfshal gaat aanleggen, is het van belang dat de ondergrond vlak is. Let erop dat de ondergrond droog is. Dus het egaliseren van de ondergrond is niet slim wanneer het regent. Daarna kunt u alle rommel, zoals stenen en onkruid verwijderen. Ook is het mogelijk om bomen of struiken te rooien met behulp van onze minigravers.

Graafwerk en grondverzet

Alle grond- en sloopwerken pakken wij aan voor bedrijven. Ons personeel informeert en adviseert u graag over de aanpak en benodigdheden van het egaliseren van de grond. Op deze manier kunt u en uw medewerkers nog jarenlang genieten van een prachtige parkeerterrein, zonder kuilen, bulten en andere oneffenheden.

Machines huren

Van Avendonk Verhuur heeft verschillende machines in het assortiment die u kunnen helpen bij het egaliseren van de ondergrond. Denk hierbij aan een trilplaat die de ondergrond goed in elkaar drukt en shovels voor het egaliseren van de grond. Ook is een minigraver handig bij het rooien van struiken en bomen.

Interesse?

Heeft u interesse in het huren van onze machines? En wilt u graag advies ontvangen over de mogelijkheden bij het egaliseren van uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder.

Opmerkingen voor dit bericht zijn gesloten.