verbouwen

Gaat u verbouwen?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Bent u van plan om te gaan verbouwen? En bent u op zoek naar een bedrijf dat u voorziet van een container, zand of cement, grond- of sloopwerken uitvoert of voor het huren van een machine? Dan kunt u uitstekend bij Van Avendonk terecht! Wij zijn gespecialiseerd in al het bovenstaande, dus we helpen u graag!

Machineverhuur

Met machineverhuur zijn we groot geworden. U kunt bij ons verschillende machines huren. Ideaal als u van plan bent om te gaan verbouwen. Wat u ook gaat verbouwen of met welke klus u ook te maken heeft, bij Van Avendonk bent u verzekerd van machines en materialen van uitstekende kwaliteit.

Bij ons kunt u terecht voor de volgende machines:
– Aanhangers
– Diverse trilplaten
– Graafmachines
– Kamersteigers
– Rolsteigers
– Stampers
– Tuinfrees
– Wielladers met stenenriek of stenenklem

Grond- en sloopwerken

Voordat u kunt beginnen met een verbouwing, moeten er vaak eerst nog grond- en sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd. Daarvoor kunt u bij ons ook terecht! We kijken graag met u mee naar uw verbouwingsplannen en op welke manier de grond- en/of sloopwerken het beste uitgevoerd kunnen worden. We voorzien u graag van een deskundig advies

Zand en cement

Bent u nog op zoek naar een professioneel bedrijf dat diverse grondstoffen, zoals zand of cement, verzorgt? Wij leveren deze grondstoffen zowel aan particulieren als bedrijven. We denken graag met u mee welke grondstof het beste is voor uw situatie en bieden daarin een ruim assortiment aan. Denk hierbij aan: grindzand, metselzand, vloerenzand, zwarte grond, brekerzand, metselcement en Portland cement. U kunt de grondstoffen ophalen, maar we kunnen deze ook op locatie bezorgen.

Containerverhuur

U staat er misschien niet zo bij stil, maar bij een verbouwing komt vaak een hoop puin en rommel kijken. Een container biedt dan de ideale uitkomst voor het verzamelen van al het afval. Wij leveren grote containers zodat u eerst alle rommel kunt verzamelen. Dat scheelt u een hoop gedoe en vele keren op en neer rijden naar de milieustraat.

Heeft u interesse in één of meerdere diensten die Van Avendonk verzorgt? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Opmerkingen voor dit bericht zijn gesloten.