De big bag voor zand!

Kent u de big bags met zand? Die grote zakken, die er onverwoestbaar uitzien en waar een hele hoop in kan. Wij kennen ze bij Van Avendonk Verhuur als geen ander, want we werken er dagelijks mee!! Een big bag is een ontzettend sterke en compacte zak van kunststof, die bedoeld is om zware grondstoffen of materiaal in te vervoeren. Bij Van Avendonk Verhuur bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar zand, cement, containers en de verhuur van diverse graafmachines en andere apparatuur.

Waarvoor dient een big bag met zand?

Wanneer u zand nodig hebt, bijvoorbeeld voor in de tuin of voor een verbouwing, dan is het wel zo makkelijk als dat zand compact vervoerd wordt. Daarvoor dient een big bag, want op en neer blijven rijden met een aanhanger is geen optie. Het is logistiek niet zo prettig om eerst naar een locatie te rijden om daar vervolgens zand in de aanhangwagen te moeten laden, er vervolgens mee naar huis te rijden, om het daar weer uit te laden. Nee, dat kan makkelijker en onze big bag met zand is daar het antwoord op! Simpel, snel en ijzersterk, onze big bags met zand zijn welkome hulpmiddelen voor iedere grote klus.

Snel bij u geleverd

Tijd is kostbaar en dat beseffen wij ons bij Van Avendonk als geen ander. Dus wij helpen u graag mee op weg, het leveren van een big bag is daar een goed voorbeeld van! Wij leveren de big bag met zand af op een locatie naar uw keuze, zodat u meteen aan het werk kunt. Zonder omwegen. Dit bespaart u weer een hoop tijd die u kunt besteden aan het afwerken van de verbouwing of renovatie van uw huis of woning.

Kies voor onze big bag met zand

Onze kracht ligt niet alleen in het verhuur van machines en apparatuur. Ook het leveren van zand is één van onze speerpunten. En zoals u inmiddels weet, dat doen wij ook per big bags en dat werkt bijzonder handig en dus klantvriendelijk. Wilt u dus ook meer weten over het gemakkelijk en vlot bestellen van zand. Neem dan contact met ons op om meer te weten te komen over onze tarieven, onze dienstverlening en onze mogelijkheden. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden in het leveren van uw big bag zand!