Grondwerken omgeving Lage Mierde

Zand nodig?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Heeft u als particulier of als bedrijf grondstoffen nodig? Van Avendonk Verhuur levert alle soorten grondstoffen voor uw verbouwing! Denk hierbij aan zand, menggranulaat en cement. Zand komt in meerdere vormen voor en wij bieden dan ook een groot assortiment.
Lees meer

Betrouwbare bouwpartner

Betrouwbare bouwpartner

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Van Avendonk Verhuur is al sinds 2007 uw aanspreekpunt voor het verhuren van grondverzetmachines, trilplaten, steenknippers, aanhangers en steigers. Ook leveren wij de benodigde grondstoffen voor uw verbouwing, waaronder zand en cement. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod uitgebreid en zijn wij echte specialisten geworden op het gebied van machineverhuur. Wij zijn uw betrouwbare bouwpartner!
Lees meer

Ons aanbod in machineverhuur

Trilplaat voor uw verbouwing

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Staan er binnenkort rigoureuze veranderingen op de planning voor uw tuin of huis? En bent u van plan om zelf alles te regelen van A tot Z? Overweeg dan eens om een trilplaat bij ons te huren voor de bestrating van uw tuin, oprit of parkeerterrein. Daarnaast hebben wij ook andere machines in het assortiment, zoals minigravers, aanhangwagens, containers en steigers.

Lees meer

aanhangwagen

Ideaal voor puin: Een aanhangwagen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Heeft u binnenkort een grote opknapbeurt aan uw tuin of woning? Dan is het handig om alle rommel gemakkelijk op te slaan en te vervoeren. Wij zorgen graag voor uw gemak bij kleine en grote verbouwingen of renovaties. Daarom verhuren wij aanhangwagens, zodat uw verbouwing soepel verloopt.

Lees meer

grondstoffen verbouwing

Grondstoffen voor uw verbouwing

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Gaat u binnenkort verbouwen? Bent u nog op zoek naar een bedrijf dat u voorziet van verschillende grondstoffen voor uw verbouwing? Bij Van Avendonk Verhuur bent u aan het juiste adres voor de benodigde grondstoffen.

Lees meer

Renovatie tuin

Renovatie tuin

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Een tuin is gemiddeld eens per tien jaar toe aan een renovatie. Het kan zo zijn dat uw tuin niet meer past bij uw wensen of uw tuin verwaarloosd is. Van Avendonk Verhuur weet als geen ander welke aspecten van belang zijn bij het realiseren van een renovatie. Denk hierbij aan een container, machineverhuur, grond- en sloopwerken of materiaal, zoals cement en zand. Lees meer

Grondwerken omgeving Lage Mierde

Grondwerken omgeving Lage Mierde

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Goed grondwerk is belangrijk als basis bij een verbouwing, renovatie of nieuwbouw. Wilt u een schuurtje plaatsen in uw tuin of een delen laten aanbouwen bij uw woning? Dan zijn grondwerken van groot belang. U wilt niet dat u na een aantal jaar weer moet renoveren omdat het grondwerk niet goed is uitgevoerd. Laat daarom het grondwerk in omgeving Lage Mierde uitvoeren door Van Avendonk Verhuur!
Lees meer

Renovatie woning

Renovatie woning

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wilt u uw woning renoveren? Wij weten als geen ander welke aspecten er belangrijk zijn bij het realiseren van een renovatie. Denk hierbij aan een container, machineverhuur, grond- en sloopwerken of materiaal, zoals zand en cement. Al deze producten en diensten kunnen wij voor u verzorgen zodat de renovatie het gewenste resultaat oplevert.
Lees meer

Persoonlijke service staat bij ons centraal

Persoonlijke service staat bij ons centraal

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dat wij de specialist zijn in machineverhuur hoeven we u vast niet te vertellen, maar dat wij altijd veel aandacht besteden aan onze persoonlijke service is u misschien niet bekend. Wij zijn altijd graag nauw betrokken bij alle projecten waar we met veel motivatie, plezier en toewijding aan werken. Ons doel is namelijk niet alleen het verhuren van machines, maar ook het realiseren van het juiste en gewenste resultaat.
Lees meer

Ons aanbod in machineverhuur

Ons aanbod in machineverhuur

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wilt u binnenkort uw huis of tuin eens grondig onder handen nemen maar heeft u de juiste apparatuur er niet voor? Geen probleem, bij Van Avendonk Verhuur hebben wij een ruim aanbod machines die u kunt huren. Zo kunt u zelf aan de slag zonder hoge kosten voor de apparatuur.

Lees meer