Ons aanbod in machineverhuur

Tuinfrees huren voor uw tuin

Wilt u de grond van uw tuin of moestuin bewerken? Dan is het handig om een tuinfrees te huren. Alleen met een schep komt u er niet. Met behulp van een tuinfrees wordt de ondergrond omgespit en klein gemaakt. Op deze manier is het ook makkelijk om onkruid te verwijderen en mest te mengen met de grond. Zo kunt u gemakkelijk de grond bewerken voor het aanleggen van een nieuw gazon of een moestuin. Lees meer

egaliseren

Het egaliseren van de ondergrond

Bent u als zakelijke klant van plan om binnenkort een nieuw oprit, parkeerplaats of bedrijfshal aan te laten leggen? Van Avendonk Verhuur heeft jarenlange kennis en ervaring in machineverhuur en grond- en sloopwerken. Voor het bestraten van het parkeerterrein is het belangrijk om de ondergrond te laten egaliseren, zodat de bestrating recht blijft liggen. Als u de ondergrond niet egaliseert, kunnen er kuilen en bulten ontstaan op het parkeerterrein. En dat willen we graag voorkomen. Lees meer

Grondwerken omgeving Lage Mierde

Zand nodig?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Heeft u als particulier of als bedrijf grondstoffen nodig? Van Avendonk Verhuur levert alle soorten grondstoffen voor uw verbouwing! Denk hierbij aan zand, menggranulaat en cement. Zand komt in meerdere vormen voor en wij bieden dan ook een groot assortiment.
Lees meer

Betrouwbare bouwpartner

Betrouwbare bouwpartner

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Van Avendonk Verhuur is al sinds 2007 uw aanspreekpunt voor het verhuren van grondverzetmachines, trilplaten, steenknippers, aanhangers en steigers. Ook leveren wij de benodigde grondstoffen voor uw verbouwing, waaronder zand en cement. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod uitgebreid en zijn wij echte specialisten geworden op het gebied van machineverhuur. Wij zijn uw betrouwbare bouwpartner!
Lees meer

Ons aanbod in machineverhuur

Trilplaat voor uw verbouwing

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Staan er binnenkort rigoureuze veranderingen op de planning voor uw tuin of huis? En bent u van plan om zelf alles te regelen van A tot Z? Overweeg dan eens om een trilplaat bij ons te huren voor de bestrating van uw tuin, oprit of parkeerterrein. Daarnaast hebben wij ook andere machines in het assortiment, zoals minigravers, aanhangwagens, containers en steigers.

Lees meer

aanhangwagen

Ideaal voor puin: Een aanhangwagen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Heeft u binnenkort een grote opknapbeurt aan uw tuin of woning? Dan is het handig om alle rommel gemakkelijk op te slaan en te vervoeren. Wij zorgen graag voor uw gemak bij kleine en grote verbouwingen of renovaties. Daarom verhuren wij aanhangwagens, zodat uw verbouwing soepel verloopt.

Lees meer

grondstoffen verbouwing

Grondstoffen voor uw verbouwing

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Gaat u binnenkort verbouwen? Bent u nog op zoek naar een bedrijf dat u voorziet van verschillende grondstoffen voor uw verbouwing? Bij Van Avendonk Verhuur bent u aan het juiste adres voor de benodigde grondstoffen.

Lees meer

Renovatie tuin

Renovatie tuin

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Een tuin is gemiddeld eens per tien jaar toe aan een renovatie. Het kan zo zijn dat uw tuin niet meer past bij uw wensen of uw tuin verwaarloosd is. Van Avendonk Verhuur weet als geen ander welke aspecten van belang zijn bij het realiseren van een renovatie. Denk hierbij aan een container, machineverhuur, grond- en sloopwerken of materiaal, zoals cement en zand. Lees meer

Grondwerken omgeving Lage Mierde

Grondwerken omgeving Lage Mierde

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Goed grondwerk is belangrijk als basis bij een verbouwing, renovatie of nieuwbouw. Wilt u een schuurtje plaatsen in uw tuin of een delen laten aanbouwen bij uw woning? Dan zijn grondwerken van groot belang. U wilt niet dat u na een aantal jaar weer moet renoveren omdat het grondwerk niet goed is uitgevoerd. Laat daarom het grondwerk in omgeving Lage Mierde uitvoeren door Van Avendonk Verhuur!
Lees meer

Renovatie woning

Renovatie woning

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wilt u uw woning renoveren? Wij weten als geen ander welke aspecten er belangrijk zijn bij het realiseren van een renovatie. Denk hierbij aan een container, machineverhuur, grond- en sloopwerken of materiaal, zoals zand en cement. Al deze producten en diensten kunnen wij voor u verzorgen zodat de renovatie het gewenste resultaat oplevert.
Lees meer