Betrouwbare bouwpartner

Betrouwbare bouwpartner

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Van Avendonk Verhuur is al sinds 2007 uw aanspreekpunt voor het verhuren van grondverzetmachines, trilplaten, steenknippers, aanhangers en steigers. Ook leveren wij de benodigde grondstoffen voor uw verbouwing, waaronder zand en cement. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod uitgebreid en zijn wij echte specialisten geworden op het gebied van machineverhuur. Wij zijn uw betrouwbare bouwpartner!

Familiebedrijf

Door de jaren heen hebben wij als Van Avendonk Verhuur onze werkzaamheden en diensten steeds meer uitgebreid waarbij we zowel particulieren als bedrijven van dienst kunnen zijn. Wij werken in opdracht van diverse hoveniers, bestratingsbedrijven, aannemers, klusbedrijven en natuurlijk onze gewaardeerde particuliere klanten. Sinds 2007 zijn wij sterk gegroeid als bedrijf, maar we zijn nooit ons familiegevoel verloren.

Persoonlijke service

Wij zijn erg persoonlijk, zoals u bij een familiebedrijf mag verwachten. Ook zijn wij nauw betrokken bij al onze projecten waar we met veel plezier, motivatie en natuurlijk een portie kennis en ervaring aan werken. Samen zorgen wij ervoor dat uw verbouwing naar wens verloopt.

Onze diensten

Van Avendonk Verhuur heeft een uitgebreid aanbod aan diensten en specialisme. Zo verzorgen wij voor grond- en sloopwerken voor uw verbouwing, renovatie en/of nieuwbouw. Ook is het mogelijk om grondstoffen, zoals zand en cement aan te schaffen. Maar ook een container kan handig en ideaal zijn voor uw verbouwing en alle puin dat erbij komt kijken. Neem gerust de tijd om onze diensten te bekijken, zodat u de beste keuzes kunt maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij voor u hebben? Neem dan gerust contact met ons op! Onze professionals helpen u graag verder bij uw verbouwing.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Opmerkingen voor dit bericht zijn gesloten.